Tennisracket bespannen

Is de spanning op uw tennisracket niet meer optimaal? Een nieuw tennisracket bespannen of nieuwe tennissnaren kiezen? Welke bespanning is ideaal voor uw racket en uw niveau? Verloy Sport is uw rechterhand voor het bespannen van uw tennisrackets!

Voor de juiste bespanning van uw tennisracket

Voor een perfecte slag is het belangrijk om regelmatig de spanning van uw snaren na te gaan. Verloy Sport heeft 2 hightech bespanningssmachines in de winkel, maar nog belangrijker is de expertise en de juiste techniek in de vingers om elk tennisracket juist te bespannen en fijn af te stellen. Vertel ons hoe u tennist en wij zorgen voor het juiste snaartype, snaardikte en spanning zodat u met een correcte bespanning van uw tennisracket het veld opstapt.

Ontdek alle antwoorden op je vragen hier.

Verloy Sport is een krak in het bespannen van tennisrackets. Kom langs in onze winkel of laat ze achter in een locker in uw tennisclub of naast de winkel.

Waarvoor kan u langskomen bij Verloy Sport?

Tennisracket bespannen voor heren, dames, kinderen

Snaren tennisracket Prince, Babolat, Yonex, Head, Wilson

Squash racket bespannen

Badminton racket bespannen

Tennis grip vervangen

Overgrip plaatsen

Tenniswinkel mét advies

We hebben alle inhouse expertise om snel en professioneel uw rackets te bespannen. Heeft u uw tennisracket meteen weer nodig? Voor 5 euro extra bespannen we uw tennisracket onmiddellijk zodat u geen enkele training of tennismatch moet missen. Bent u drukbezet en heeft u geen tijd om langs te komen? Geen probleem, wij beschikken over enkele lockers waar we uw tennisracket ophalen.

 Bespannen van uw tennisracket? Kom langs in onze winkel of ontdek de antwoorden op al je vragen hier!