Tennisrackets

Een nieuw tennisracket kopen of tennisrackets testen? Bent u een gemotiveerde beginner of een professionele tennisspeler? Zoekt u een tennisracket voor uw kinderen? Welkom bij Verloy Sport, uw specialist in tennisrackets!

De meest uitgebreide collectie tennisrackets

Verloy Sport helpt u een tennisracket te kiezen dat perfect aansluit bij uw wensen. Wij stellen de juiste vragen zodat we u gericht kunnen helpen. Starter of competitiespeler? Een tennisracket voor kinderen, dames of heren? Wij filteren in ons ruim aanbod van alle bekende tennismerken en selecteren enkel rackets met de juiste eigenschappen. 

Ga naar de webshop!

Met een uitgebreid assortiment tennisrackets van de bekendste merken zetten wij uw speelcomfort en tennisplezier op nummer één, altijd. 

Waarvoor kan u langskomen bij Verloy Sport?

Tennisracket voor dames, heren, kind

Gratis testen tennisrackets (beginners & competitiespelers)

Prince, Babolat, Yonex, Head, Wilson rackets

Tennis rackets bespannen in de winkel

Advies aankoop tennisracket: gewicht, handelbaarheid, kracht, grip

Accessoires: tennistas, demper, tennissnaren, tennisballen

Tenniswinkel met surplus

Een tennisracket gekozen in lijn met uw wensen en uw budget? Als mooie surplus zorgen wij voor de finetuning met de juiste bespanning. Twijfelt u tussen enkele modellen en wilt u graag een tennisracket testen? Dat kan! Loop even binnen bij Verloy Sport en wij geven enkele testrackets mee. Regelmatig doen wij ook interessante acties en verkopen wij sterk afgeprijsde testrackets. 

Ga naar de webshop!

 Een tennisracket kopen of tennissnaren kiezen? Kom langs in onze winkel.