Meet & Greet het team

Verloy Sport ademt sinds 1979 sport en een gemoedelijke familiesfeer. Rita Verloy is de drijvende kracht achter Verloy en runt samen met haar dochter Lesley deze sportwinkel met een geweldige passie voor tennis. Intussen kan dit moeder-dochter-duo rekenen op een enthousiast en sportief team met complementaire skills en competenties.

Lesley Trappeniers

“Ik ben letterlijk en figuurlijk opgegroeid in de sportwinkel van mijn ouders. Ik ging als klein meisje op een krukje staan om de bespanningsmachine te kunnen bedienen en van toen af heb ik de microbe te pakken gekregen.

Rackets bespannen is mijn tweede natuur en ik ben een ongelooflijke perfectionist op dat vlak.

Met een blik op de toekomst heb ik een nieuw digitaal platform ontwikkeld voor het bespannen van tennisrackets. Heel vernieuwend! Mijn vrije tijd? Mijn gezin (zonder twijfel!) en met een toekomstgerichte blik brainstormen over vernieuwingen in onze winkel.”

Séverine Tastenhoye

"Al vanaf ik klein was, is tennis al wat de klok slaat. Ik startte mijn tenniscarrière met een bestoft racket dat ik vond op zolder. 

Veel oefenuurtjes in onze tuin en enkele tennisstages later was het tijd om mijn eerste splinternieuw tennisracket te kopen bij Verloy Sport. Fier dat ik was!

Ik had de smaak meteen te pakken en schreef me in voor tennislessen, tornooien en interclubs. Mijn vrije tijd? Tennisles geven (zonder twijfel!). Geloof het of niet, tennis word ik nooit beu.